Zodiacul erotic este valabil pentru toti cei nascuti in zodia Taurului sau care au Luna sau Ascendentul in Taur. 

NATIVII TAUR si erotismul 

Guvernat de planeta Venus, planeta iubirii si a frumosului, se poate spune ca nativii taur sunt marcati de doua elemente: stabilitate materiala si sex. Sexualitatea lor este profunda, totala, insa nu se manifesta asemeni unui foc de artificii. Mai degraba traditionalisti, prefera abordarile tactice, bine planificate si prelungesc cat mai mult dansul erotic, inainte de a trece la fapte. O mare contributie la aspectul exterior al nativilor il are planeta Venus, guvernatoarea zodiei lor. Nativii Taur- atat doamnele cat si domnii- au o conformatie puternica, din care emana sanatate si pofta de viata. Tinuta este dreapta, impresionanta, de o frumusete aparte. Sexualitatea pe care o emana prin toti porii, fara a fi vulgara si agresiva, ii cucereste pe toti cei din jur. In partener cauta un prieten de incredere, cu care sa formeze acel cuplu care aminteste de formularea: ,,si au trait fericiti pana la adanci batranete”. Loialitatea este una din virtutile nativilor Taur, iar incapatanarea este unul din defecte.


Gurmanzi innascuti, atat doamnele cat si domnii Taur iubesc atmosfera intima, romantica, condimentata din plin cu lumanari, muzica buna, mancare gustoasa si un vin de calitate. Cei interesati sa isi faca loc in sufletul unui reprezentant al acestei zodii, trebuie sa tina cont de elementele enumerate mai sus, pentru a se bucura de succes in demersurile sale. In plus, trebuie sa tina cont si de faptul ca semnele de pamant (Taurul, Fecioara si Capricornul) pot fi extrem de posesive si geloase.

 

ZODIAC EROTIC PENTRU Barbatul Taur

Barbatul Taur adora stabilitatea. Pretuieste cinstea si sinceritatea in cuplu, insa singura problema majora cu care se confrunta este faptul ca mereu cauta perfectiunea in sine si in partenera sa. Niciodata nu e multumit de rezultatul obtinut si vrea ca lucrurile sa se imbunatateasca continuu. De aici, poate avea un ridicat simt critic si de multe ori partenera sa simte ca nu il poate multumi pe deplin, oricat de mult s-ar stradui. Aflat in cautarea partenerei perfecte, de multe ori sfarseste in legaturi cu persoane total opuse idealului pe care il cauta. Din acest motiv, la capitolul cuceriri si rataciri, domnul taur va bifa o lista lunga, lunga, lunga de nume.


Din punct de vedere sexual este intens, romantic si ancorat in realitate. In dormitor se delecteaza cu trupul partenerei, pe care il atinge, miroase, gusta, privindu-l ca pe o mare simfonie a simturilor, in care el este unicul dirijor. Rezistenta de care da dovada in pat o poate satisface si pe cea mai pretentioasa partenera, insa, de multe ori, nu da dovada de imaginatie, jocul erotic urmand sa fie preluat de catre femeie, care va da tonul la ritm, dinamica si fantezie.

 

ZODIAC EROTIC PENTRU Femeia taur 

Doamna taur reuseste sa isi stapaneasca admirabil emotiile. Ambitia si detasarea o vor ajuta sa depaseasca multe probleme familiale, cu o singura conditie: sa nu incercati sa o fortati sa ia o hotarare sau sa aleaga un drum pe care nu si-l doreste. Buna gospodina, se va ocupa foarte serios de nevoile familiei, ridicand arta culinara la gradul perfectiunii.


Femeia Taur nu epateaza printr-un comportament sexual extravagant. Sentimentele sale sunt profunde, puternice, cu o tendinta spre posesivitate. Stabilitatea materiala oferita fie de parteneri, fie de un mariaj satisfacator din punct de vedere social este foarte importanta. Din acest motiv, unele doamne – si domni – Taur se casatoresc din interes.


Pe taramul dragostei doaman Taur se misca incet, precaut, uneori intr-un ritm care poate enerva un partener mai grabit sau focos. Cu toate acestea va compensa din plin in dormitor prin senzualitatea de care da dovada si prin tehnica calculata, precisa, detasata si profesionala pe care o stapaneste. Doamna Taur nu spune multe, nu este zgomotoasa, insa cand se manifesta pe taramul erotic va surprinde chiar si pe cel mai experimentat barbat.